Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5751493

Όροι Χρήσης και Ασφαλείας


Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα


Μοιραστείτε το:

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το kampouridis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου.
Το  kampouridis.gr είναι ιδιοκτησία της Αφοι Καμπουρίδη Ο.Ε. , η οποία εδρεύει στo Περιστέρι επί της οδού Λένορμαν 165, Αθήνα.
Σκοπός της εταιρίας είναι η σωστότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του  kampouridis.gr.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Για την πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα του  kampouridis.gr θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων ώστε να πιστοποιηθεί η ταυτότητά σας και να πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές σας με την απαραίτητη ασφάλεια.
Τα στοιχεία τα οποία θα σας ζητηθούν είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (email), η διεύθυνση στην οποία θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, και ο αριθμός τηλεφώνου σας.
Αν η συναλλαγή σας γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της.
Η εταιρία και το  kampouridis.gr ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.
Το kampouridis.grμε κανένα τρόπο δεν θα αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πουλήσει, ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.
Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο, κλπ.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για την ασφάλεια των εμπορικών σας συναλλαγών το  kampouridis.gr συνεργάζεται με την Eurobank  χρησιμοποιώντας το περιβάλλον διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας, στο οποίο και ανακατευθύνεστε για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας, του ονόματος και της διευθύνσεως σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν, ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Διαδίκτυο.
 
ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Βάσει νόμου:  14 ημερολογιακές ημέρες . Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε,  μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Το κόστος των μεταφορικών μέχρι το κατάστημά μας, βαρύνουν τον αγοραστή. 



Επίστροφή στην κατηγορία: Όροι Αγορών