Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5751493

Παιδικές μοκέτες

Μοκέτες εφηβικές νεανικές παιδικές μοκέτες που δίνουν έναν άλλο μοντέρνο αέρα με σχέδια εφηβικά , παιδικά.

Μοκέτες με όλους τους απίθανους ήρωες της Disney ,Looney, Warner, Marvel και τους ήρωες ΤΟΥΙΤΙ (TWEETY), ΜΠΑΤΜΑΝ (BATMAN), ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ (SUPERMAN), ΚΑΡΣ ΜΑΚΟΥΙΝ (CARS MACQUEEN), ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ (BOBSPONGE), ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ (SPIDERMAN), ΧΟΤΓΟΥΙΛΣ (HOTWEELS), ΠΡΙΓΓΙΠΙΣΣΕΣ (PRINCESS), ΜΙΚΙ (MICKEY), ΜΙΝΙ (MINIE), ΤΑΖ (TAZ), ΓΟΥΙΝΙ (WINNIE POOH), ΦΕΡΙΕΣ (FERIES), ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ (BUGS BUNNY), ΧΕΛΟ ΚΙΤΙ (HELLO KITTY) , ΝΤΑΦΥ ΝΤΑΚ (DUFFY DUCK) , ΠΟΡΚΥ (PORKY) ,ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΥ (tom and jery) και άλλους πολλούς.

Οι μοκέτες μας έχουν όλες τις προδιαγραφές είναι αντιστατικές αντιαλεργικές και μερικές μάλιστα έχουν και πιστοποίηση για αυτές τις προδιαγραφές.

Οι μοκέτες είναι άλλες οικολογικές άλλες υφαντές έτσι ώστε να μην βγάζουν την ενοχλητική σκονη από το υπόστρωμά της και άλλες με Actionbug.

Οι περισότερες μοκέτες μας είναι εισαγωγής μας κατευθείαν από τα εργοστάσια του εξωτερικού και έτσι μπορούμε και πουλάμε σε τιμές χονδρικής στην λιανική και έχουμε επίσης πολύ μεγάλο στοκ σε προσφορά αλλά και κατά καιρούς βγάζουμε μεγάλες προσφορές σε στοκ ρετάλια μοκέτες εφηβικές και παιδικές σε στάνταρ διαστάσεις .

Επίσης υπάρχουν και εφηβικές και παιδικές μοκέτες που μπορούν να κοπούν σε ότι διάσταση θέλουμε με το μέτρο και να καλυφθεί ολο το δωμάτιο τοίχο τοίχο και να ρελιαστή και φυσικά το ρέλι το προσφέρουμε δωρεάν.


Ταξινόμηση ανά:

Προτεινόμενα
  18 προϊόντα ανά σελίδα

     ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

   1 - 18 από 20 προϊόντα     1 - 18 από 20 προϊόντα

   18 προϊόντα ανά σελίδα