Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5751493

Χαλί colore colori Monza 8080/110 πολύχρωμες αφηρημένες ρίγες


Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα 3-5 ημερών
Κωδικός: Χαλί colore colori Monza 8080/110 πολύχρωμες αφηρη


ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: 38.00€ τ.μ.
ΜΗΚΟΣ: cm
ΠΛΑΤΟΣ: cm

Monza 8080/110

ΧΑΛΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

100% HEATSET FRIEZE

ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΝΤΙBΑΚΤΙΡΙΑΚΟ




Μοιραστείτε το:

  • colore colori Monza 8080/110 πολύχρωμες αφηρημένες ρίγες

  • Tο χαλί Monza θα αναδείξει έντονα με τα φωτεινά του χρώματα την εμφάνιση του χώρου σας, ενώ πάντα θα ξαφνιάζει ευχάριστα με την αρμονική πολυχρωμία και τα ιδιαίτερα μοντέρνα σχέδια του. Σχέδια σαν αφηρημένη τέχνη ενός καμβά, είτε ήπια χαριτωμένα boho, με χρώματα σαν να είναι δανεισμένα απο την φύση.  Ένα χαλί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους του σπιτιού και να συμβάλλει δυναμικά στο μοντέρνο πνεύμα διακόσμησης της εποχής μας. Τέτοιοι χώροι είναι σαλόνι, τραπεζαρία, υπνοδωμάτια, παιδικά και εφηβικά δωμάτια, καθιστικό ακόμη και στην κουζίνα. Τέλεια, δηλαδή ταιριάζει παντού!
  • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ: Η εξαιρετικά καλή ποιότητα των νημάτων και η προστασία κατά των λεκέδων καθιστούν εύκολο το καθάρισμα από λεκέδες.
  • ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Δεν αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός, για αυτό και δεν μαγνητίζονται χνούδια, μικροσωματίδια και σκόνη στην επιφάνεια του χαλιού. Η αντιβακτηριδιακή προστασία εμποδίζει την ανάπτυξη αποικιών από ακάρεα, για μέγιστη προστασία της υγείας. Εύκολο σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα.
  • ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Τα χρώματα των χαλιών MONZA είναι σε αποχρώσεις του γκρι, μπεζ, μπλε και καφέ και παντρεύουν την μοντέρνα με την κλασική αισθητική.
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Τα χαλιά MONZA έχουν ελεγχθεί για τον οικολογικό προσανατολισμό τους καθώς και για την μη ύπαρξη επιβλαβών προς την υγεία ουσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γερμανικού ινστιτούτου Oeko-Tex Standard 100 και έχουν βραβευθεί με την πιστοποίηση 15.ΗΤR.74772 από το ινστιτούτο Hohenstein. Όταν αποκτήσετε αυτό το χαλί απολαμβάνετε τα συνδυαστικά πλεονεκτήματα μιας υπέροχης αισθητικής και της ασφάλειας στο περιβάλλον διαβίωσης.
  • ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ: Με υπόστρωμα χαλιού, γερά πλεγμένο, στην ίδια μηχανή κατασκευής (κλωστοϋφαντουργίας), χωρίς πρόσθετα και κόλλες.
  • ΎΨΟΣ ΠΕΛΟΥΣ: 9mm.
  • ΒΑΡΟΣ: Το συνολικό του βάρος είναι περίπου 1.859 gr ανά τετραγωνικό μέτρο.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ: Η σύνθεση των χαλιών είναι Πολυπροπυλένιο heatset frieze.
  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Το χαλί αυτό έχει υφανθεί με λεπτά συμπαγή νήματα, τα οποία έχουν ιδανικό συνδυασμό ύψους πέλους και πυκνής πλέξης. Η εξελιγμένη τεχνολογία εφαρμοσμένη στην επεξεργασία των ινών τους, τους δημιουργεί μνήμη για να έχουν το πλεονέκτημα να επαναφέρονται στην αρχική τους θέση, παρά την καθημερινή χρήση.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίστροφή στην κατηγορία: Χαλιά στα μέτρα σας